GIGAZOOM 2024

GIGAZOOM 2024: amikor a lényegre térünk
január 25 —- február 22 —- március 28
módszer – kapcsolat – autonómia – identitás

Kedves GIGAZOOM Résztvevők és Érdeklődők!

Tavaly három alkalommal találkoztunk, fő témánk a pszichoterápiás képzés volt. A sokszínű, értelmes beszélgetésekben, a közös gondolkozásban tükröződtek bonyolult viszonyai.[1] Most továbblépünk. Jelmondatunk erre az évre:

Térjünk a lényegre!

Javaslatunk az, hogy nézzük meg közösen, közelről a „pszi-szakember[2]” valós életét: miből élünk, kikből élünk, hogyan árazzuk be magunkat, hogyan mutatjuk be/meg magunkat? Hogyan működünk valódi teamben, hogyan csináljuk egyedül, hogyan maradunk intézményben is magunkra, hogyan lehetünk konstruktív részei egy szakmai hálónak, közösségnek? Hogyan csináljuk elég jól, elég etikusan, mi adja a munkánk minőségét, legitimátását, alkalmasságunkat? Őszi levelünk egyik éles mondatát felidézve: elemi érdekünk, hogy érintsük a pszi-szakma egészségügyi és társadalmi környezetét, a magánrendelések vadkapitalistának tartott, de annál sérülékenyebb világát.  

Találkozzunk január 25-én 20:00-21:30 között az online térben. Ez lesz az idei első alkalom, a lényeges dolgok közül ekkor:

Beszéljünk a pénzről!

Kérjük, erősítsd meg érdeklődésedet új regisztrációval, ezen a linken, ugyanezzel tudsz más érdeklődőket is meghívni:

Gigazoom2024_regisztráció

Igyekszünk az idei GIGAZOOM folyamatot is alapértékeink mentén eltervezni: a transzparencia, a párbeszéd támogatása, az építkező vitakultúra, a kölcsönös kommunikáció, a közös gondolkodás, a közösségépítés, a nyitottság, a folyamatorientáltság, az együtt kitalálás a törekvésünk. A megújult Pszichoterápiás Tanács Szövetség egységesen felvállalja a GIGAZOOM-ok további finanszírozását.

Üdvözlettel,

Transzparencia Team: Árkovits Amaryl, Terenyi Zoltán, Tóth Erika, Varga S. Katalin (PTSZ)
és a fórum szervezői/moderátorai: Csurgai Dorottya, Kútvölgyi Andrea, Markó Dávid (CSAKIT)


[1] A Gigazoom tapasztalatait és értékrendjét a teamünk bemutatta a Pszichoterápiás Hétvége PsziHé 2023 nyitó előadásának keretében november 10-én, Siófokon.

Vélemény, hozzászólás?